Pannupitsa karpin tapaan

Pohja: juusto (n.40g) raastetaan ja sekoitetaan kananmunien kanssa.

Toisessa kulhossa sekoitetaan kuivat aineet ja lisätään juusto-munaseokseen.

Levitetään lusikalla leivinpaperille ja esipaistetaan n. 10 min. 200 asteessa.

Sitten täytteitä oman mieltymyksen mukaan ja paistetaan, kunnes juusto on sulanut (n. 10min) ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]5.6g19kcal1.5g0g1.3g0g
Vehnälese 1.4g3.2kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Pellavansiemenrouhe (risetti, kuitu vähennetty hh:sta) (Risetti), annos 10g1.4g5.4kcal0.3g0.1g0.4g0.4g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit1.4g5.6kcal0.6g0.2g0.3g0.2g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.7g0.4kcal0g0g0g0.7g
Venäläinen meetvursti (Kotivara), annos 15g4.2g18kcal0.9g0.2g1.6g0.1g
Arla apetina feta snack, vihreät oliivit ja valkosipuli, 150 g11g29kcal1.9g0.2g2.2g0g
Ketsuppi 1 kg pullo (Lidl), annos 10g6.3g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g4.2g8kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g232kcal14.8g8.4g15g3.8g
Valittu annoskoko52g116kcal7.4g4.2g7.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna26g58kcal3.7g2.1g3.8g1g
Arvot/100g100g224kcal14.3g8.1g14.5g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181727