Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 6.2g53kcal0.1g0g6g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g4.1g14kcal0.2g3.1g0.1g0.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g6.5g22kcal0.1g0.2g2.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g181kcal0.8g6.8g16.8g0.2g
Valittu annoskoko52g91kcal0.4g3.4g8.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g45kcal0.2g1.7g4.2g0.1g
Arvot/100g100g175kcal0.8g6.6g16.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522