Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)17g5.2kcal0.3g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kanaliemi laimennettu 4.7g0.5kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 4.7g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g17g12kcal2.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g42kcal6g3g0.2g0.4g
Valittu annoskoko52g21kcal3g1.5g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g10kcal1.5g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g40kcal5.8g2.9g0.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280