Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Smetana, Valio, hyla4.7g18kcal0.1g0.1g2g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g9g22kcal1.1g0g2.1g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g209kcal9g1.4g19g0.4g
Valittu annoskoko52g105kcal4.5g0.7g9.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g52kcal2.3g0.4g4.8g0.1g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392