Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 7.5g11kcal1.6g0g0.5g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 7.5g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Kidneypapu keitetty 100g4.3g4.1kcal0.3g0.6g0g0.3g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g4.3g4.1kcal0.3g0.6g0g0.3g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 7.5g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g53kcal4.6g4g1.6g1.8g
Valittu annoskoko52g27kcal2.3g2g0.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna26g13kcal1.2g1g0.4g0.5g
Arvot/100g100g51kcal4.4g3.8g1.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179