Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green7g23kcal1.7g3.5g0.1g0.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g17g6.1kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lehtikaali 1.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g76kcal5.8g9.8g1.4g2g
Valittu annoskoko52g38kcal2.9g4.9g0.7g1g
Annoskoko puolitettuna26g19kcal1.5g2.5g0.4g0.5g
Arvot/100g100g73kcal5.6g9.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012