Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g23g47kcal3.3g0.5g3.5g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g20g12kcal0.2g0.9g0.8g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Tilli mauste0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g132kcal7g2.8g10.2g0.2g
Valittu annoskoko52g66kcal3.5g1.4g5.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g33kcal1.8g0.7g2.6g0.1g
Arvot/100g100g126kcal6.7g2.7g9.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565