Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 18g20kcal3.9g0g0.5g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 13g9kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g65kcal7.8g0.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko52g32kcal3.9g0.4g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g16kcal2g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g62kcal7.5g0.8g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003