Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 19g23kcal4g0g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 8g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paprika punainen 8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi3.3g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Ruokakerma Valio 5%9g5.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Smetana, Valio, hyla4.7g18kcal0.1g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g108kcal9.2g3.2g6.4g0.8g
Valittu annoskoko52g54kcal4.6g1.6g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g27kcal2.3g0.8g1.6g0.2g
Arvot/100g100g103kcal8.8g3.1g6.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87162