Sunnuntai aamun leivät

Paahda paksut leipäviipaleet parilapannussa tilkassa oliiviöljyä, jonka sekaan pienitty valkosipulia.

Valmista "salsa" erillisessä pannussa samaan aikaan.

Pilko kaikki ainekset (poista tomeeteista siemenet! )pieneksi hakkeeksi ja kuumenna teelusikallisessa oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaalea leipä, hiivaleipä, vesi, hiivaleipäjauho 16g36kcal1.2g6.4g0.5g0.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Paprika keltainen 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Abba Tonnikala Auringonkukkaöljyssä12g21kcal2.9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g148kcal8.6g15.2g5.6g1.8g
Valittu annoskoko52g74kcal4.3g7.6g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna26g37kcal2.2g3.8g1.4g0.5g
Arvot/100g100g142kcal8.2g14.5g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87850