Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 11g23kcal1.8g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g11g7.9kcal0.6g1.3g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.1g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 8.8g8.5kcal0.3g1.7g0g0.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton8.8g2.3kcal0.3g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g108kcal7.2g8.2g5g0.4g
Valittu annoskoko53g54kcal3.6g4.1g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g27kcal1.8g2.1g1.3g0.1g
Arvot/100g100g103kcal6.9g7.8g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965