Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 41g91kcal7.2g0g7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.6g0.2kcal0g0g0g1.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1.6g2.3kcal0.2g0.2g0.1g0.8g
Smetana, Valio, hyla1.6g6.4kcal0g0g0.7g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g2.5g3.4kcal0.1g0g0.3g0g
Sipulikuutiot rainbow2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.4g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g214kcal15.6g0.4g16.8g4.4g
Valittu annoskoko52g107kcal7.8g0.2g8.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna26g54kcal3.9g0.1g4.2g1.1g
Arvot/100g100g205kcal14.9g0.4g16g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761