Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 16g6.3kcal0.2g1.1g0g0.4g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Paistijauheliha 10%22g37kcal4.4g0g2.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Riisi tumma 9g32kcal0.7g6.7g0.2g0.4g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g171kcal10.8g16.2g6.6g1.8g
Valittu annoskoko53g86kcal5.4g8.1g3.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna26g43kcal2.7g4.1g1.7g0.5g
Arvot/100g100g163kcal10.2g15.4g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327