Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 29g12kcal2.9g0.1g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 19g25kcal1.6g3.3g0.4g1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g96kcal9g7g2.8g2g
Valittu annoskoko52g48kcal4.5g3.5g1.4g1g
Annoskoko puolitettuna26g24kcal2.3g1.8g0.7g0.5g
Arvot/100g100g92kcal8.6g6.7g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698