Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore4.4g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Soijakastike 1.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g8.8g28kcal4.4g2.6g0g0.5g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Tomaattimurska 22g6.4kcal0.1g1.2g0g0.4g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki4.4g6.6kcal0g0.3g0.6g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g127kcal9.4g9.6g5.2g2.4g
Valittu annoskoko53g63kcal4.7g4.8g2.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna26g32kcal2.4g2.4g1.3g0.6g
Arvot/100g100g120kcal8.9g9.1g4.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466