Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g2g0g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.5g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g17g44kcal0g10.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g260kcal6.6g48.4g4.2g0.6g
Valittu annoskoko53g130kcal3.3g24.2g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g65kcal1.7g12.1g1.1g0.2g
Arvot/100g100g248kcal6.3g46.1g4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513