Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)21g23kcal4.8g0g0.4g0g
Paprika keskiarvo 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herne 4.4g3.1kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Pesto, punainen Eldorado5.2g26kcal0.3g0.6g2.5g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g13g43kcal1.6g8.9g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g204kcal14g20.6g7.2g2.4g
Valittu annoskoko52g102kcal7g10.3g3.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna26g51kcal3.5g5.2g1.8g0.6g
Arvot/100g100g195kcal13.4g19.7g6.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275615