Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.9g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8kcal0g0g0.9g0g
Kaurahiutale 3g11kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.4g12kcal0.6g0.8g0.7g0.7g
Mantelilastu (A la meira)1.9g11kcal0.5g0.1g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g222kcal7.4g32.6g6g3.6g
Valittu annoskoko53g111kcal3.7g16.3g3g1.8g
Annoskoko puolitettuna26g56kcal1.9g8.2g1.5g0.9g
Arvot/100g100g211kcal7g31g5.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640