Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 12g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g13g52kcal2.9g0g4.3g0g
Pinjansiemenet, Parrots11g67kcal3.1g1.4g6g0.4g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g15g133kcal0g0g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g515kcal13g3.6g50.4g1.2g
Valittu annoskoko53g258kcal6.5g1.8g25.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g129kcal3.3g0.9g12.6g0.3g
Arvot/100g100g490kcal12.4g3.4g47.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640