Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g5.3g10kcal0.4g0.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras11g38kcal1.5g7.1g0.3g0.6g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 11g24kcal2g0g1.8g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.8g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g153kcal8.2g15g6.2g1.4g
Valittu annoskoko53g76kcal4.1g7.5g3.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna26g38kcal2.1g3.8g1.6g0.4g
Arvot/100g100g146kcal7.8g14.3g5.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978