Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)9g10kcal2.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)7.8g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g2.7g9kcal0.2g2g0.1g0g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g3.1g7.8kcal0.4g0.1g0.6g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g69kcal6g5.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko53g35kcal3g2.7g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g17kcal1.5g1.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g66kcal5.7g5.1g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99197