Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 16g20kcal3.4g0g0.6g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g32g11kcal0.6g2g0.1g1g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Osterikastike, Blue Dragon1.1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g90kcal8.2g5g4g2g
Valittu annoskoko53g45kcal4.1g2.5g2g1g
Annoskoko puolitettuna26g22kcal2.1g1.3g1g0.5g
Arvot/100g100g85kcal7.8g4.7g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359