Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 6.7g5.1kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana 2.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa8.1g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti 8g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.6g7.2kcal0.5g0g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g38kcal1.2g3.8g1.4g1g
Valittu annoskoko53g19kcal0.6g1.9g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g10kcal0.3g1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g36kcal1.1g3.6g1.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020