Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow14g49kcal1.1g11g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g234kcal13g23g10g0.8g
Valittu annoskoko53g117kcal6.5g11.5g5g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g59kcal3.3g5.8g2.5g0.2g
Arvot/100g100g222kcal12.3g21.8g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728