Thai chicken (slow cooker)

Ohje on slow-cookerille, mutta lyhyemmällä kypsennysajalla voi soveltaa uuniin/liedellekin.

Sekoita kasarissa kookosmaito, maapähkinävoi, currytahna ja raastettu inkivääri.

Kiehauta ja siirrä pataan.

Viipaloi sipuli ja pilko paprika parisenttisiksi kuutioiksi.

Pieni broilerinfilee suupalakokoon.

Paista kuumiksi (ei kypsiksi) pienissä erissä ja lisää pataan.

Kypsennä low-asennossa 5 h (high: 3 h).

Lisää kypsään pataan herneet ja anna lämmetä 3 minuuttia.

Tarjoile limeviipaleiden kera.

Ohje sovellettu Woman's Day -lehden ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk7.1g3.5kcal0g0.1g0.4g0g
Maapähkinävoi 1 tl2.1g14kcal0.5g0.3g1.2g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton15g16kcal3.3g0g0.3g0g
Paprika punainen 15g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herne 8.3g5.8kcal0.4g0.8g0g0.3g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g2.1g0.6kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g101kcal8.6g4.8g5.2g1.4g
Valittu annoskoko53g51kcal4.3g2.4g2.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna26g25kcal2.2g1.2g1.3g0.4g
Arvot/100g100g96kcal8.2g4.6g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233569