Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g22g103kcal1.3g10.1g6.5g0.2g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)14g6.1kcal0g1.4g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g11g19kcal0.8g1.8g1g0.1g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g286kcal5g31.4g15.6g0.6g
Valittu annoskoko53g143kcal2.5g15.7g7.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g72kcal1.3g7.9g3.9g0.2g
Arvot/100g100g270kcal4.7g29.7g14.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232509