Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Sipuli kuivattu 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaton 9g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g9g16kcal0.2g0.6g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g88kcal4.6g5.6g4.8g0.4g
Valittu annoskoko53g44kcal2.3g2.8g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g22kcal1.2g1.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g83kcal4.3g5.3g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659