Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.9kcal0.2g1.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g33kcal0.8g5g0.8g0.6g
Valittu annoskoko53g16kcal0.4g2.5g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g8kcal0.2g1.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g31kcal0.8g4.7g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277066