Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 16g22kcal1.5g0.3g1.7g0g
Punajuuri 20g7.5kcal0.2g1.3g0g0.5g
Riisi puuroutuva 5.1g17kcal0.3g3.8g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Kevytmaitojuoma10g3.8kcal0.3g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g122kcal5.2g11.4g5.6g1.2g
Valittu annoskoko53g61kcal2.6g5.7g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g31kcal1.3g2.9g1.4g0.3g
Arvot/100g100g116kcal4.9g10.8g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878