Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 20g7.5kcal0.2g1.3g0g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.3g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 1.7g5.7kcal0.1g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g66kcal4.8g6.4g2g1g
Valittu annoskoko53g33kcal2.4g3.2g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g17kcal1.2g1.6g0.5g0.3g
Arvot/100g100g62kcal4.5g6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686