Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 287g986kcal29.3g201.1g3.4g10.1g
Vehnälese 16g37kcal2.1g2.5g0.7g6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen201g66kcal6.6g9.8g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 10g71kcal0.1g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g2321kcal76.2g426.8g24.2g32.2g
Valittu annoskoko520g1160kcal38.1g213.4g12.1g16.1g
Annoskoko puolitettuna260g580kcal19.1g106.7g6.1g8.1g
Arvot/100g100g223kcal7.3g41g2.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099