Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Vadelma 200g82kcal2g8.2g1.6g7.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe10g29kcal0.1g5.6g0g4g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 40g114kcal6.2g0.1g10g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 120g51kcal11.8g0.5g0.1g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g60g249kcal46.8g3.7g5.3g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)60g210kcal8.4g33.6g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g1806kcal150.6g143g62.2g22.8g
Valittu annoskoko520g903kcal75.3g71.5g31.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna260g452kcal37.7g35.8g15.6g5.7g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.8g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177