Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g233g47kcal1.4g8.9g0.7g3.3g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Limemehu (Tymbark), annos 100g67g32kcal0.1g8g0.1g0g
Hunaja 3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl8.7g78kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g426kcal6.4g51.8g20.6g9.8g
Valittu annoskoko520g213kcal3.2g25.9g10.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna260g107kcal1.6g13g5.2g2.5g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314