Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Sipulikuutiot Apetit31g8.1kcal0.4g1.5g0.1g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g6.3g19kcal1g0.4g1.4g0g
Maustepippuri, annos 1g3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 313g570kcal96.5g0g20.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g1331kcal196g3.8g58.4g0g
Valittu annoskoko520g666kcal98g1.9g29.2g0g
Annoskoko puolitettuna260g333kcal49g1g14.6g0g
Arvot/100g100g128kcal18.8g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478