Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 244g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 21g63kcal1.8g11.4g0.4g2.9g
Kaurahiutale 15g56kcal2.2g8.6g1.1g1.5g
Auringonkukansiemen 56g334kcal12.9g7.1g27.9g3.4g
Siirappi 11g34kcal0g8.3g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 7.9g56kcal0g0g6.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 159g544kcal16.2g110.9g1.9g5.5g
Kuivahiiva, annos 11g4.1g15kcal1.9g1.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1041g2203kcal70g296g75.6g26.6g
Valittu annoskoko520g1102kcal35g148g37.8g13.3g
Annoskoko puolitettuna260g551kcal17.5g74g18.9g6.7g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453