Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%2660g3697kcal505.4g0g186.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1097g1383kcal120.7g3.3g98.7g0g
Maitorahka, Valio, 0,3831g540kcal91.4g34.9g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)499g135kcal6.5g23.9g1g8.5g
Suola, annos 3g67g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 47g50kcal3.7g7.6g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g11610kcal1455.4g139.4g577.4g19g
Valittu annoskoko5200g5805kcal727.7g69.7g288.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna2600g2903kcal363.9g34.9g144.4g4.8g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701