Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2588g3260kcal284.6g7.8g232.9g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g80g305kcal1.1g75.2g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g752g4513kcal180.5g49.6g406.2g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g501g3661kcal5g5g401.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 501g1655kcal10g15g175.5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g50g191kcal0.7g47g0g0g
Mantelilastu (A la meira)702g4212kcal168.5g46.3g379.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g35681kcal1303.4g510.8g3189.8g0.2g
Valittu annoskoko5200g17841kcal651.7g255.4g1594.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna2600g8920kcal325.9g127.7g797.5g0.1g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209345