Luumukakku

Rasva ja sokeri vatkataan.

Keltuaiset lisätään yksitellen, vatkaten.

Jauhot ja leivinjauhe yhdistetään.

Luumut leikataan suikaleiksi ja jauhotetaan osalla jauhoista.

Valkuaiset vatkataan kovaksi vaahdoksi.

Jauhot lisätään rasva-sokerivaahtoon sekoittaen, samoin luumusuikaleet.

Lopuksi sekoitellaan joukkoon valkuaisvaahto.

n. 180 astetta ja 40 minuuttia...uunista riippuen.

Kakun ei tarvitse olla ihan rutikuiva, joten pois uunista kun aavistuksen tarttuu tikkuun...

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Cemersu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen1072g7720kcal10.7g10.7g857.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1072g3753kcal128.7g761.2g22.5g32.2g
Luumu kivetön, kuivattu 1072g2182kcal45g403.1g9.1g92.2g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g885g1265kcal110.6g2.7g91.1g0g
Sokeri 1072g4352kcal0g1071.1g0g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g38636kcal592.8g4517.8g1960.8g249g
Valittu annoskoko5200g19318kcal296.4g2258.9g980.4g124.5g
Annoskoko puolitettuna2600g9659kcal148.2g1129.5g490.2g62.3g
Arvot/100g100g372kcal5.7g43.4g18.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258278