Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 599g384kcal19.2g28.9g21g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g2994g3294kcal748.6g0g29.9g0g
Korppujauho (Pirkka)499g1787kcal69.9g349.3g11g25g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1098g1566kcal137.2g3.3g112.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g14095kcal1951.4g769.4g349g50.2g
Valittu annoskoko5200g7048kcal975.7g384.7g174.5g25.1g
Annoskoko puolitettuna2600g3524kcal487.9g192.4g87.3g12.6g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567