Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2333g474kcal14g88.7g7g32.7g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Limemehu (Tymbark), annos 100g667g320kcal0.7g80g0.7g0g
Hunaja 33g110kcal0.2g26.9g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl87g780kcal0g0g86.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g4263kcal64.8g517.2g205.8g96.8g
Valittu annoskoko5200g2131kcal32.4g258.6g102.9g48.4g
Annoskoko puolitettuna2600g1066kcal16.2g129.3g51.5g24.2g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314