Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2557g614kcal30.7g87g5.1g53.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g1492g418kcal9g88.8g3g37.3g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g64g524kcal0g0g63.9g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.3g9kcal0.4g1.7g0g0g
Vesi1066g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g3130kcal80.2g355g144g182g
Valittu annoskoko5200g1565kcal40.1g177.5g72g91g
Annoskoko puolitettuna2600g783kcal20.1g88.8g36g45.5g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886