Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi599g2696kcal38.9g359.4g125.8g18.6g
Voi, 1 tl, 5 g200g1458kcal2g2g159.8g0g
Sokeri 96g389kcal0g95.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.6g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss1398g478kcal14g57.3g11.2g51.7g
Flora Vanilla 12%959g1821kcal43.1g153.4g115g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g599g1498kcal34.7g19.2g140.8g1.2g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g719g1150kcal52.5g11.5g50.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g120g479kcal0g119.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini80g279kcal68.4g0g0.1g0g
Marianne crush 150g399g1717kcal4.8g343.5g33.5g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g24187kcal516.8g2387g1273g156.6g
Valittu annoskoko5200g12093kcal258.4g1193.5g636.5g78.3g
Annoskoko puolitettuna2600g6047kcal129.2g596.8g318.3g39.2g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901