Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2101g379kcal11.8g52.5g8.4g14.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1201g1669kcal228.1g0g84g0g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)375g1126kcal48.8g0.4g105.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g510g378kcal23g65.8g1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl600g510kcal8.4g26.4g42g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore60g24kcal1.9g3g0.5g2.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g300g781kcal90.1g6g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10404g9830kcal831.4g322.8g572.6g35.8g
Valittu annoskoko5202g4915kcal415.7g161.4g286.3g17.9g
Annoskoko puolitettuna2601g2458kcal207.9g80.7g143.2g9g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205278