Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow601g1694kcal107.5g381.4g5.4g60.1g
Palvikinkku HK 3%721g721kcal129.7g3.6g21.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)420g673kcal11.4g11.4g63.1g0g
Vesi3003g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow16g41kcal1.6g1.6g3.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10416g6520kcal508.4g846g189.8g140.6g
Valittu annoskoko5208g3260kcal254.2g423g94.9g70.3g
Annoskoko puolitettuna2604g1630kcal127.1g211.5g47.5g35.2g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380