Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)44g112kcal7.9g1.4g8.3g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g210g231kcal42.1g0g10.5g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g60g13kcal1.1g1.5g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Voi vähäsuolainen 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Soijakastike 11g6.3kcal0.5g1g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g117g50kcal0.5g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1043g1015kcal106.2g24.2g55.2g2.4g
Valittu annoskoko522g508kcal53.1g12.1g27.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna261g254kcal26.6g6.1g13.8g0.6g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848