Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 351g193kcal5.6g46.2g0.6g3g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g22g5.5kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka8.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen66g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Dijonsinappi, Maille, Original4.4g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Viinietikka 13g2.7kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1043g783kcal13.6g106.2g37g9.6g
Valittu annoskoko522g392kcal6.8g53.1g18.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna261g196kcal3.4g26.6g9.3g2.4g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.2g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848