Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 219g50kcal1.2g7.5g0.7g3.1g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g13g118kcal0g0g13.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore66g6.6kcal0.7g0.5g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1043g379kcal5.2g21.4g28g9.2g
Valittu annoskoko522g190kcal2.6g10.7g14g4.6g
Annoskoko puolitettuna261g95kcal1.3g5.4g7g2.3g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839