Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)236g319kcal47.2g0.2g14.2g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl175g149kcal2.5g7.7g12.3g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.4g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Rypsiöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1043g1296kcal107.4g35.6g80g5.6g
Valittu annoskoko521g648kcal53.7g17.8g40g2.8g
Annoskoko puolitettuna261g324kcal26.9g8.9g20g1.4g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883