Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 349g502kcal55.9g0g31.1g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl140g475kcal2.8g4.2g48.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka26g22kcal0.9g5g0.3g0.3g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1043g2020kcal119.2g24g160.6g0.6g
Valittu annoskoko522g1010kcal59.6g12g80.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna261g505kcal29.8g6g40.2g0.2g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502