Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Oivariini, 60 (100g)12g67kcal0.1g0.1g7.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl175g594kcal3.5g5.2g61.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g175g42kcal3.1g5.2g0.9g3.3g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1043g1647kcal15g26.8g162.4g8.6g
Valittu annoskoko522g823kcal7.5g13.4g81.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna261g412kcal3.8g6.7g40.6g2.2g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957